

Tapes, racions i plats estrella amb sabor a Barcelona
A Barcelona Tu Tapeo, les nostres especialitats no surten d'una fàbrica, surten de la cuina amb olor d'all, ceba i afecte. Són aquests plats que fan olor de casa, que et recorden al bar de tota la vida, on el cuiner et saluda pel teu nom i el cambrer ja sap quina cervesa prens.
Aquí cada tapa té la seva història. El nostre pop a la gallega es cou amb la mateixa manyaga que la d'una àvia gallega, i la cua de toro es desfà a la boca com si portés hores al foc… perquè així és. No fem servir dreceres. Només producte, temps i respecte pel que fem.
Prefereixes alguna cosa més fresca? La nostra amanida de marisc o el salpicó de marisc són ideals per acompanyar un vermut ben fred. Ets de sabors potents? Demana les tripes, les torrades, el trinxat de la Cerdanya o el punxo morú: plats humils que es converteixen en grans quan es cuinen bé.
Ens prenem el menjar de debò, però sense complicar-nos. Aquí véns a gaudir, a compartir, a repetir. La carta pot canviar, però allò que no canvia és l'ànima de cada plat.
Perquè les nostres especialitats són això: allò que fem millor, perquè ho fem amb més cor.
Cua de toro amb cocció lenta
Un dels nostres plats més estimats. Només ho fem com s'ha de fer: a poc a poc.
Calls picantets i amb substància
Perfectes per als valents del sabor. Un clàssic de cullera que enganxa.
Trinxat de la Cerdanya con esencia catalana
Rústic, autèntic, amb cansalada cruixent. El plat que posa d acord tots.
Amanides de marisc
Refrescants, saborosos i perfectes per obrir la gana. Saben a costa, a bar ia estiu.
Punxo morú amb foc
Sucós, especiat, de carrer. A la planxa i amb caràcter.










